Szkoła Podstawowa nr 3 im. Stefana Żeromskiego w Redzie

  • Kalendarium

    Wtorek, 2019-10-22

    Imieniny: Haliszki, Lody

  • Statystyki

    • Odwiedziny: 300844
    • Do końca roku: 70 dni
    • Do wakacji: 248 dni

Jadłospis

31 października (czwartek) dzień wolny od zajęć dydaktycznych.

W tym dniu obiadu nie będzie. 

  Cena obiadu w abonamencie 5 dniowym za październik wynosi:

22 x 6,30 = 138,60 zł 

(dla osób, które korzystają z dofinansowania)

 

 


Osoby, które nie korzystają z dofinansowania do obiadów (czyli płacą za jeden obiad 7,80 zł),

wpłacają pieniądze na konto: 24 1050 1764 1000 0023 2599 1723

Osoby, które korzystają z dofinansowania do obiadów (czyli płacą za jeden obiad 6,30 zł),

wpłacają pieniądze na konto: 24 1160 2202 0000 0003 4202 6252

  

PONIEDZIAŁEK (14.10.2019r.)

  

Makaron zapiekany z kurczakiem i papryką w sosie śmietanowym (250 g),

woda z cytryną,

(razem 420kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

  

WTOREK (15.10.2019r.)

  

Karkówka pieczona w sosie (120g),

ziemniaki(150g), surówka z czerwonej kapusty(80g),

woda z cytryną,

(razem 370kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

                                  

ŚRODA (16.10.2019r.)

  

Zupa pomidorowa z ryżem (250 ml),

pieczywo (50g),

placek drożdżowy, 

(razem 180kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)                                                                                                                            

  

CZWARTEK (17.10.2019r.)

 

Kotlet schabowy(120g),

ziemniaki (150g), fasolka szparagowa (70g),

woda z cytryną,

(razem 570kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

 

PIĄTEK (18.10.2019r.)

 

Filet rybny lub paluszki rybne (120g),

ziemniaki(150 g), surówka (80g),

woda z cytryną,

(razem 360kcal) (alergeny: seler, mleko, jaja, gluten)                                      

  

PONIEDZIAŁEK (21.10.2019r.)

  

Zupa krupnik z warzywami (250 ml),

pieczywo,

jogurt owocowy,

(razem 180kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja) 

  

 WTOREK (22.10.2019r.)

  

Gulasz drobiowy w sosie śmietanowym (120g),

ziemniaki  (150g) lub ryż (150g), surówka z marchewki(70g),

woda z cytryną,

(razem 390 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

 

ŚRODA (23.10.2019r.)

 

Spaghetti bolognese(250ml),

papryka do chrupania,

budyń,

(razem 420 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja) 

 

CZWARTEK (24.10.2019r.)

 

Pieczeń rzymska (120g)

ziemniaki (150g), surówka z ogórka  (80g),

pieczywo, 

woda z cytryną,

(razem 400 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja) 

 

PIĄTEK (25.10.2019r.)

  

Ryba panierowana z farszem warzywnym (120g),

ziemniaki (150g),

woda z cytryną,

(razem 350 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

 

 

                            

 

ŻYCZYMY SMACZNEGO

Telefon KUCHNIA: 667 420 002 lub 691 022 504

CENA JEDNEGO POSIŁKU WYNOSI: 7,80 zł

Cena obowiązuje dla osób, które nie korzystają z dofinansowana UM Reda.

Kuchnia, telefony kontaktowe: 667 420 002 oraz 691 022 504

WPŁATY MOŻNA DOKONAĆ OSOBIŚCIE U PANI WYDAJĄCEJ OBIADY
LUB PRZELEWEM:


P.H.U. JAKS S.C.
ul. DĄBROWSKIEGO 6, 84-230 RUMIA
NIP: 586-016-04-38,
ING BANK ŚLĄSKI SA,
24 1050 1764 1000 0023 2599 1723


Proszę o podanie imienia, nazwiska, klasy oraz nr szkoły dziecka.
Po dokonaniu wpłaty zostanie wystawiona faktura VAT.

Wykaz składników jest do wglądu u osoby wydającej posiłki w firmie.