Szkoła Podstawowa nr 3 im. Stefana Żeromskiego w Redzie

  • Kalendarium

    Piątek, 2020-02-21

    Imieniny: Eleonory, Lenki

  • Statystyki

    • Odwiedziny: 565815
    • Do końca roku: 314 dni
    • Do wakacji: 126 dni

Jadłospis

Kwota do zapłaty za obiady w lutym
w abonamencie 5 dni w tyg. 20 dni x 6,30 zł = 126,00 zł
                       4 dni w tyg. 16 dni x 6,30 zł = 100,80 zł
                       3 dni w tyg. 12 dni x 6,30 zł =   75,60 zł
Termin płatności do 7-go lutego. Prosimy o terminowe wpłaty.

 

 

  


Osoby, które nie korzystają z dofinansowania do obiadów (czyli płacą za jeden obiad 7,80 zł),

wpłacają pieniądze na konto: 24 1050 1764 1000 0023 2599 1723

Osoby, które korzystają z dofinansowania do obiadów (czyli płacą za jeden obiad 6,30 zł),

wpłacają pieniądze na konto: 24 1160 2202 0000 0003 4202 6252

  

 

PONIEDZIAŁEK (10.02.2020r.)

  

Naleśniki z twarogiem i dżemem (500g),

woda z cytryną (200 ml),

marchewka do chrupania,

(razem 700 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

  

WTOREK (11.02.2020r.)

  

Zupa pomidorowa z makaronem (250 ml),

pieczywo (50g),

ciasto drożdżowe (100g),

(razem 480 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

                                  

ŚRODA (12.02.2020r.)

  

Kopytka na słodko (200g) z jogurtem (40g), 

lub kopytka z zasmażką (200 g), surówka (70g), 

woda z cytryną (200ml),

(razem 620 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

                                                                                                                           

CZWARTEK (13.02.2020r.)

 

Kurczak z rożna (200g),

ziemniaki (150g), surówka porowa (70g),

pieczywo, woda z cytryną (200ml), 

(razem 600 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

 

PIĄTEK (14.02.2020r.)

 

Filet rybny lub paluszki rybne (120g), 

ziemniaki (150 g), surówka (80g),

pieczywo, woda z cytryną (200ml),

(razem 480 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)                  

  

PONIEDZIAŁEK (17.02.2020r.)

  

Zupa jesienna (250ml),

pieczywo (50g),

kasza manna z sokiem owocowym (180g),

(razem 500 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

 

WTOREK (18.02.2020r.)

  

Gołąbki w sosie (120g),

ziemniaki lub ryż (150g), ogórek kiszony (70g),

pieczywo, woda z cytryną (200ml),

(razem 470 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)                              

 

ŚRODA (19.02.2020r.)

 

Pierogi z jagodą (220g) i jogurtem (30g),

lub pierogi z mięsem i zasmażką, surówka (70g),

woda z cytryną (200ml), 

(razem 680 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

 

CZWARTEK (20.02.2020r.) 

 

Pierś z kurczaka w płatkach kukurydzianych (120g),

ziemniaki (150g), warzywa z wody (70g),

pieczywo, woda z cytryną (200ml), 

(razem 710 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)

  

PIĄTEK (21.02.2020r.)

 

Pupety rybne (120g),

ziemniaki (150 g), surówka (70g),

woda z cytryną (200ml),

(razem 430 kcal) (alergeny: seler, mleko, gluten, jaja)   

         

 

                            

 

ŻYCZYMY SMACZNEGO

Telefon KUCHNIA: 667 420 002 lub 691 022 504

CENA JEDNEGO POSIŁKU WYNOSI: 7,80 zł

Cena obowiązuje dla osób, które nie korzystają z dofinansowana UM Reda.

Kuchnia, telefony kontaktowe: 667 420 002 oraz 691 022 504

WPŁATY MOŻNA DOKONAĆ OSOBIŚCIE U PANI WYDAJĄCEJ OBIADY
LUB PRZELEWEM:


P.H.U. JAKS S.C.
ul. DĄBROWSKIEGO 6, 84-230 RUMIA
NIP: 586-016-04-38,
ING BANK ŚLĄSKI SA,
24 1050 1764 1000 0023 2599 1723


Proszę o podanie imienia, nazwiska, klasy oraz nr szkoły dziecka.
Po dokonaniu wpłaty zostanie wystawiona faktura VAT.

Wykaz składników jest do wglądu u osoby wydającej posiłki w firmie.